zomervakantie -2

Login

Kom in contact met Sonja

Heb je vragen of wil je gewoon even “Hallo” zeggen, gebruik dan alsjeblieft het contact formulier hieronder. Kijk voor een snel antwoord ook bij de meest gestelde vragen!

Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Volg SDS stoffen hier:

Contact formulier

Contact

Meest gestelde vragen!

Nee hoor, je kan per 10 cm bestellen met een minimum van 50 cm

Nee helaas is dit niet mogelijk, bestellingen kunnen alleen via onze webshop besteld worden.

Het is inderdaad mogelijk om wat bij een eerdere bestelling te voegen, mits de bestelling nog niet verwerkt is. Neem altijd eerst even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Ja, de bestelbevestiging ontvang je gelijk na het afronden van je bestelling per mail. Na ontvangst van je betaling ontvang je de factuur digitaal in de mail.

Alleen als de bestelling nog niet verwerkt is kan deze geannuleerd worden. Je kunt het beste even contact opnemen, dan kijken we naar de mogelijkheden.

De verzendkosten in Nederland zijn slechts 4,95 en boven de 75,- gratis.

Voor België is dit 9,95 en vanaf 75,- slechts 4,95,-

Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Meestal heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

Jazeker, selecteer dan tijdens het afrekenen ‘afhalen’ bij de verzendmethode. Je ontvangt een mailtje zodra het klaar ligt, afhalen kan uitsluitend op afspraak.

Wanneer je een stof hebt ontvangen die defect of te kort is kun je contact opnemen via sonja@sdsstoffen.nl, dan kijken we samen naar een passende oplossing

Ik vind het altijd erg leuk om de creaties van SDS stoffen te zien, ik zie ze graag tegemoet in onze Facebook groep: sds stoffen Creaties.

Amica